Doriți să faceți turul Europei într-un autocaravan sau autorulota? Te simți puțin copleșit și nu știi sigur de unde să începi? Iată tot ce aveți nevoie, de la ce trusă să împachetați, ce hârtie trebuie să luati, cum să vă pregătiți camperul, idei de itinerarii europene de călătorie și sfaturi pentru viața pe drum.

Nu uitați să luați mai jos lista de verificare gratuită a Europei pentru autorulote.

Dacă vi se pare util acest post, ne puteți trata și cu o cafea în partea de jos a acestei pagini – promitem să ne bucurăm în timp ce creăm conținut mai util ca acesta – s-ar putea chiar să ne răsfățăm cu un biscuit (sau doi!)

Turul Europei într-un blog de Svedu- povestea noastră

Îmi amintesc de prima dată când ne-am dus autorulota în Europa. Au fost atât de multe reguli și lucruri de împachetat și ce naiba sunt difuzate și cum pot rezerva unul și ce traseu ar trebui să urmăm și de ce avem nevoie …

A spune că am fost descurajat a fost o subevaluare. Oriunde am căutat sfaturi aveam informații total contradictorii. Am petrecut primele câteva zile ale călătoriei noastre în Europa simțindu-mă epuizat și îngrozit că am uitat ceva de o importanță vitală.

Dacă vă simțiți, de asemenea, intimidați de ideea de a călători în Europa într-o rulotă, camper sau chiar într-o rulotă, nu intrați în panică. De la prima călătorie, am renunțat la slujbă pentru a putea explora Europa cu autocaravana cât mai des posibil (să nu vorbim doar despre 2020 …)

Am parcurs aproape 60.000 de mile și am vizitat 17 țări. Am făcut MULTE greșeli … dar am învățat și multe despre vanlife în Europa și ce NU trebuie să facem. Și voi împărtăși asta astăzi.

Promit – nu este atât de înfricoșător pe cât se simte acum.

Astăzi vă voi parcurge diferiții pași pe care trebuie să îi faceți pentru a vă planifica propria călătorie cu autorulota în Europa și, sperăm, vă veți simți mult mai încrezători până la sfârșitul acesteia.

Cum să faci un tur al Europei într-un autocaravan, camper sau RV – de unde să începi

Să începem cu elementele de bază. Înainte de a vă putea îndrepta spre Europa într-un autocaravan, aveți nevoie de un autocaravan sau camper! Puteți fie să cumpărați unul, fie să angajați unul și există avantaje / dezavantaje pentru ambele.

Dacă nu dețineți deja un autocaravan și vă gândiți să obțineți unul, inchiriati o autorulota sau un camper pentru cel puțin un weekend, de preferință o săptămână, este modalitatea perfectă de a ști dacă viața de autocaravane este pentru dvs., înainte de a cheltui mulți bani pe unu.

De asemenea, dacă doriți să cumpărați o autorulota pentru prima dată, angajarea unuia este o modalitate excelentă de a afla ce aspecte funcționează pentru dvs., ce vă place și ce nu vă place și ce căutați în propriul vehicul.

Acestea fiind spuse, am cumpărat primul nostru motorhome fără experiență și fără planificare și am plecat să călătorim în jurul Europei după doar 15 zile … Deci, faceți ceea ce vi se pare potrivit.

Cu Autorulota în Europa – unde să stați?

După ce aveți un vehicul în care să faceți turul Europei, următorul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este cum doriți să fie călătoria dvs. în Europa și unde veți merge la tabără / parc peste noapte?

• Doriți să stați într-un camping cu locuri pentru rulote, rulote și rulote, care are o mulțime de facilități și activități pentru copii?

• Ați prefera să faceți tabără sălbatică în autocaravana dvs. și să stați într-un loc nou în fiecare seară, departe de aglomerație și orașe?

• Doriți să utilizați aires / locuri de parcare gratuite peste noapte în Europa și să stați 2/3 nopți într-un loc înainte de a merge mai departe?

Decizia tipului de vacanță pe care doriți să o faceți vă va facilita mult planificarea călătoriei cu rulota. Iată mai multe informații despre tipurile de parcare pentru rulote disponibile în Europa pentru a vă ajuta să decideți.